Gå til hoved-indhold

Oplevelser

Kom, bo og få et gratis Be Happy Pass

LEGOLAND Billund Resort® er en verden fuld af leg. Her er oplevelser for både store og små i mange dage.
Når du bor hos os, får du et Be Happy Pass. Det er gratis. Og fyldt med tilbud til en meget sjovere ferie. Se alle tilbuddene på www.behappypass.dk.

Oplevelser, attraktioner og aktiviteter omkring Billund
Ta' på oplevelse i Givskud Zoo eller en dag i Legoland. Billund er i de senere år, vokset fra at være en lille, og næsten ukendt provinsby, ca. 20 km fra Vejle, til at være et center for både transport og fritid.

Grunden hertil er naturligvis LEGO Company og LEGOLAND® Parken, LaLandia samt den internationale lufthavn. Midt på heden blomstrer desuden en stadig voksende industri, der gør Billund attraktiv som besøgssted.

Billund har trods sin rivende udvikling, formået at bevare sit landsbypræg med grønne områder. I byens centrum ligger Billund torv med butikker samt Billund Centret, som indeholder kirke, bibliotek, teatersal, børnehave - et kulturforum for Billunds indbyggere og gæster - og ikke mindst Lego House, som er et kapitel for sig selv både hvad angår bygningens fremtoning samt oplevelserne indeni.

Se VisitBillunds hjemmeside for mere information om butikker, museer og naturoplevelser.

Besøg VisitBillunds hjemmeside

Attraktioner: Afstand: Aktiviteter: Afstand:
Egtvedpigen 20 km. Gyttegaard Golf 5 km.
Vestkysten/Blåvand 70 km. Minigolf 500 m.
Tørskind Grusgrav 10 km. Skøjtehal 500 m.
Grene Sande 5 km. Tennis 1 km.
Jellinge Stenen 15 km. Go-kart 10 km.
Bunkermuseet 7 km. Svømmehal 400 m.
Bindeballe Købmandsgård 10 km. Fitness 400 m.

BE HAPPY PASS

15 top-attraktioner for børn er samlet i årets Be Happy Pass. Hvert sted har et gratis Adventure Badge klar til jer. Saml badges og sæt dem ind i dit og familiens Be Happy Pass. Så har I et flot ferieminde.

Start her med at gå på opdagelse i de mange spændende tilbud. Find fx de steder, der giver ekstra oplevelser og gaver til alle med et pas.

Brug dit Be Happy Pass og få verdens bedste børneferie.

Du får et gratis Be Happy Pass, når du overnatter på Hotel Svanen.