Eventyr
”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”
Michelle Kjær Rickelt
Restaurantchef & Sommelier
Claus Stolten
Køkkenchef
5 retters menu
Snack servering med årstidens cocktail
Profiterole med andelever og trøffel, mini hotdog og iberico skinke
---
Ret 1
Dansk stenbiderrogn med peberrodscreme og hjemmelavede blinis*
Saint Louis, Blanc de Blancs, Brut, Frankrig
---
Ret 2
Stegt dansk søtunge med ratatouille og fiske fumé
Domaine Bouchié Chatellier, Les Adelins, Pouilly-Fumé, Loire, Frankrig
---
Ret 3
Bryst af dansk gastrokalv med selleri og tørret oksehjerte
Weingut Heitlinger, Pinot Noir, Baden, Tyskland
---
Ret 4
Lammefilet i tærteskal med rødbeder, løg og ramsløg*
Artuke, Pies Negros Tinto, Rioja, Spanien
---
Ret 5
Hvid chokolademousse med agurk og dildsorbet*
Weszeli, Riesling, Belle Fleur, Kamptal, Østrig
---
Kaffe eller te med mini berliner, hjemmelavet Snickers og fyldt hvid chokolade