Gå til hoved-indhold

Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef 

Klaus Christensen
Køkkenchef

5 retters menu


5 retters menu

Snacks:
Kartoffel Chips med citron aioli – Tomat Consommé - 
Tærte med røget ørred og agurk

---

Foretter:
Dampet Torsk – Vanilje smør – Blomkål – Mandler(G+L)*
Bresaola - Romesco sauce - Unika ask hvidskimmel ost - Oliven

---

Hovedret:
Oksemørbrad - Løg – Spinat – Marv sauce – Kartoffel(G)

---

Dessert:
Mørke Bær – Luftig friskost – Yoghurt sorbet*
Créme brûlée – Pistacie – Æble/Basilikum sorbet(G)

---
 

Pris pr. kuvert

3 retter uden drikkevarer*
625 kr.

3 retter inkl. snacks samt en Gin&Tonic, 3 glas vin, kaffe og petit fours*
995 kr.

5 retter uden drikkevarer
825 kr.

5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe
1.395 kr.

Information om allergener og specialkost kan fås ved henvendelse til tjenerne.