Gå til hoved-indhold

Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef 

Simon Bernholdt Jensen
Køkkenchef


5 retters menu

5 retters menu

Snacks:
Butterdej-kyllingepaté-syltede æbler
Air bread med en ramsløgscreme
Gin og tonic rimmet agurk med rygeostcreme
Gin&tonic

---

Foretter:
Smørdampede hvide asparges - rejer - hollandaise
Riffel, Riesling trocken, Rheinhessen

Jomfruhummer – Krabbe consome – Chimichurri – Porre
Maison Louis Jadot, Bourgogne Blanc Couvent des Jacobins
Bourgogne

---

Hovedret:
Oksemørbrad – svampe – kartoffel – estragon sifon - kål
Château du Vieux Guinot - Grand Cru, Bordeaux, Saint-Emilion

---

Dessert:
Gorgonzola – hvid chokolade – rødbede is
Creme brulée – Hasselnødde is - Æbler
Château du Mayne, Bordeaux, Sauternes

---

Pris pr. kuvert

3 retter uden drikkevarer
695 kr.

3 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 3 glas vin og kaffe
995 kr.

5 retter uden drikkevarer
895 kr.

5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe
1.395 kr.

Information om allergener og specialkost kan fås ved henvendelse til tjenerne.