Gå til hoved-indhold

Hotelophold med oplevelser for alle

Drømmer du om en hyggelig familieferie kun et stenkast fra Legoland – og mange andre sjove attraktioner? Vil du på romantisk getaway med konen? Et gourmetophold med vennerne? Eller har du blot brug for en overnatning i Billund?

Hotel Svanen kan det hele.
Vi opfylder dit behov, om det er at være tæt på golfbanen eller på Lalandia. Om du vil have 3-retters gourmetmad eller nemme børnemenuer. En hel weekend eller blot én nat. Et standardværelse eller en eksklusiv suite. Vores venlige personale står altid klar til at tage i mod jer – velkommen til Hotel Svanen i Billund.

Her på siden finder du alle vores opholdspakker. Du kan booke alt fra Svanens Superdeal til familien, til et romantisk Love Stay for 2 eller hvad med et gourmetophold? Tag et kig på pakkerne og bestil lige det ophold, som passer perfekt til dine behov. Vi har forskellige ophold til dig, der ønsker at opleve noget helt særligt. Men også til dig, der blot ønsker en komfortabel overnatning i Billund.

Hyggeligt hotelophold for hele familien

Nemt skal det være, når man er på ferie eller weekendtur med familien. Vi har sammensat en skøn pakke perfekt til familier. Vi kalder den for Svanens Superdeal. Dette ophold inkluderer: overnatning i standard dobbeltværelse, morgenmad og aftenmenu/-buffet. Du betaler pr. person – og bare rolig vi har favorable og meget lave priser pr. barn.

Vores ophold kan naturligvis tilpasses efter din families ønsker og behov. Gå ind på SvanenSUperDeal og se, hvad du kan tilvælge. Du kan f.eks. opgradere til et ekstra godt værelse eller bestille babyseng til den lille. Hele familien er velkommen på Hotel Svanen, og vi glæder os til at tage i mod jer.

Læs mere om vores Svanens SuperDeal

Romantisk hotelophold i Billund

To lys på et bord. Middag for to. Eksklusive omgivelser. Vil du afsted med kæresten eller konen og have den helt perfekte alenetid sammen, er det Hotel Svanen, valget skal falde på. Vi har flere gode pakker, der henvender sig til parret.

Vores ophold byder på alt fra velkomstbobler, til 3-retters middag med vin, jacuzzi på værelset, romantisk pakke på værelset, stor og lækker morgenbuffet – og meget mere. Kig nærmere på de forskellige ophold. Der er helt sikkert ét, der passer til din drøm om at forkæle din mand eller kone. Opholdene for to kan naturligvis tilpasses til den enkeltes ønsker. Det er blandt andet med ekstra opredning, hvis I har junior med på turen. En romantisk ankomstpakke på værelset. Opgradering til en eksklusiv juniorsuite. Og meget mere.

Se vores Love Stay ophold

Hotelophold med golf i Billund

Søger du et hyggeligt hotelophold med golf? Der er ikke mere end 5 km fra dit hotelværelse til golfbanen. Golfbanen finder du i Gyttegård Golf Klub. Vi har lavet en aftale med dem, så du i dit golfophold for inkluderet greenfee til klubben.

Når du og dine golfkammerater eller -veninder har nydt vores skønne morgenbuffet, er det bare med at komme afsted. I kan spille golf dagen lang og vende tilbage til Hotel Svanen for at nyde et godt glas foran pejsen i vores hyggelige lounge. I kan også gå på værelset og tage for jer af minibaren. Når I er afslappede ovenpå flere timers god golf, står vores venlige personale klar med aftenens 3-retters menu efterfulgt af kaffe og chokolade.

Vi tilbyder attraktive priser pr. nat, når du booker et golfophold her på Hotel Svanen. Værelserne er store, lyse og komfortable og udstyret med alt, hvad du har brug for.

Book dit hotelophold og få greenfee

Firmaophold i Billund

På Hotel Svanen kan du også finde praktisk overnatning, hvis du er på arbejde i området, og der er langt hjem til din egen seng. Vi har sammensat det, vi kalder for en montørpakke. Denne inkluderer overnatning i et godt værelse, aftensmad, morgenmad og mulighed for madpakke til næste dag. Det bliver ikke nemmere, når du er væk hjemmefra i forbindelse med arbejdet.

Som virksomhed kan du også få en firmaaftale hos Hotel Svanen. Denne er oplagt, når du ofte lægger vejen forbi Billund. Med aftalen får du bedre priser på dine overnatninger, og du sparer ekstra på regningen fra baren – og får altid morgenmad inkluderet samt kaffe to-go. Vi giver dig bedre betingelser for at annullere, for vi ved godt, at tingene kan ændre sig i en hektisk hverdag. Kontakt os gerne for at høre mere om vores attraktive firmaaftaler.

Læs mere om vores Firmaaftaler Eller book vores Montør pakke