Selskaber
Hotel Svanen er et topmoderne og professionelt hotel med en hyggelig og stilet restaurant, professionel service og ikke mindst et køkken i international topklasse!
Vi har fornøjelsen af, at kunne byde velkommen til op til 200 personer i separat lokale kun for jeres gæster.
Få jeres velkomstdrink i loungen – eller udenfor på terrassen hvis vejret tillader dette – i dejlig, hyggelig atmosfære.
En fest er noget ud over det sædvanlige på Hotel Svanen. Vi byder dig og dine op til 199 gæster velkommen i de absolut skønneste rammer. Der er dækket op til gastronomiske oplevelser, smagfulde vine og en service i topklasse. Vores personale sørger altid for, at dine gæster ikke mangler noget. For på Hotel Svanen er alle gæster vigtige, hver og én.
På Hotel Svanen er mad og drikke i top. Vores gastronomi er en god blanding af det danske, franske og italienske køkken, hvilket giver gæsterne en udsøgt kulinarisk oplevelse.
Med disse rammer, er vi sikre på, at jeres fest bliver en uforglemmelig oplevelse.
Du/i er naturligvis altid meget velkommen til at komme ud og få en fremvisning af vores selskabslokaler - Ring og aftal en tid der passer dig/jer.
Vi glæder os til at byde Jer og Jeres gæster velkommen til en dejlig fest.
- Vi mødes om store oplevelser…
Få inspiration til din næste fest!
Skal du holde konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag, og skal det foregå i Billund? Hotel Svanen er det oplagte valg. Vi har plads til mange gæster og sammensætter menu og arrangement efter dine ønsker.
Vi har sammensat forskellige arrangement pakker. Hvis du vil have yderligere information og detaljer om retter, vine osv. kan du se dette i vores selskabsmenukort.
For yderligere information og bestilling, kontakt vores Restaurantchef på:
Mail: eric@hotelsvanen.dk
Telefon: 75 33 28 33
Kontakt os gerne for et uforpligtende fremvisning af vores festlokaler.
Vi leverer også mad ud af huset.
Selskabsmenuer
Den klassiske
Forretter
Rejecocktail
Tarteletter med høns i asparges
Serranoskinke melon og rucola
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler
Svinemørbrad a la creme med surt og råstegte kartofler
Kyllingebryst svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce
Sprængt kalvebryst peberrodssauce og sæsonens kål
Dessert
Islagkage med knas og chokoladesauce
Brownie med valiljeis og frugt
Rødvinspocheret pære med mazarinkage
Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
Gateau Marcel med is
Klassisk buffet
Varmrøget laks med rygeost
Carpaccio
Tunmousse
Grønsagstærte
Kalvesteg med stegte grøntsager og pebersovs
Svinemørbrad ala creme
Bagt fisk med fennikel og smørsauce
Råstegte kartofler og årstidens kartoffel
Årstidens salat
Ostebræt med oliven, nødder og kiks
Islagkage med frugt og chokolade sauce
Mazarintærte
Brød og smør
Isbar med skåret frugt
Sæsonmenu
Forretter
Røget laks rygeost mayo, brændte perleløg og karse
Torske terrine bagte rødbeder, sennepsvinaigrette
Braiserede svinekæber jordskokke puré og tyttebær
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Helstegt oksemørbrad i løg aske stegt blomkål og bernaise sifon
Confiteret svinebryst savoykål, saltbagt løg og øl glace
Stegt perlehøne svampe, selleri og Sauce Cherron
Dessert
Kartoffelmazarin skyr sorbet, brunsviger sauce og kartoffel chips
Citronsorbet marengs og tørret mazarin
Chokolade mousse dehydreret hvid chokolademousse og kirsebærsorbet
Sæsonbuffet
Kold røget laks med rygeost, urter og malt
Andeconfit med tyttebær og grønkål
Coppaskinke med syltede tomater og aioli
Bagt torsk med fennikel
Braiserede svinekæber med blomkål
Perlehøne med bagte rødder
Oksetyksteg med kål og løg
Pebersauce og Sauce Cherron
Stegte kartofler og Pommes Anna
Grøn salat
Ost med garniture, kiks og brød
Gateau Marcel
Hvid chokoladepannacotta med estragon og pære
Sæsonmenu
Forretter
Alle forretter serves med brød og smør
Hvide asparges rejer og hollandaise sifon
Røget laks æggeblommecreme, dildmayo og sennepsfrø
Sortfodsskinke estragon mayo og syltet glaskål
Hovedretter
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Helstegt kalvemørbrad løg pure, brændte nye løg og rødvinsglace
Farseret Hopballekylling perleløg, grønne asparges og sauce veloute
Braiserede spoleben forårs grønt og BBQ sauce
Dessert
Hindbærsorbet basilikumsmarengs og hvid chokolade
Rehydreret rabarber vaniljeiscreme og rabarbersuppe
Skovmærkeiscreme kærnemælks mousse og hvid chokolade
Sæsonbuffet
Grillede grønne asparges med serrano skinke
Koldrøget laks med sauce verte og salat
Carpaccio med klassisk garniture
Dampede rødspætter med stuvet spinat
Braiserede spoleben med majs
Marineret kalveculotte med nye løg
Hopballekylling med nye gulerødder
Bearnaise og trøffelsauce
Pastasalat og sommersalat
Nye kartofler med urter
Ost med garniture, kiks og brød
Cheesecake med hindbær
Mazarin med marinerede jordbær og skyrcreme
Sæsonmenu
Forretter
Røget laks blækmayo og fennikel
Fisketerrine dildmayo og maltjord
Sprængt fasan med pære og estragon
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Helstegt oksefilet nye gulerødder og trøffelsauce
Farseret kylling med majs, brunet smør og honningsauce og popkorn
Stegt sommerbuk med stegte svampe, brombær og vildtsauce
Dessert
Jordbærsorbet mazarin og friskost creme
Blåbærsorbet gran, brændt hvid chokolade og friske blåbær
Koldskålsiscreme mælkeflager og citrontimian
Sæsonbuffet
Røget laksetatar med dildmayo og urter
Grillet tun med estragoncreme og edamamebønner
Bresaola med rosapebermayo og marinerede tomater
Dampet rødtunge med æbler og mandler
Perlehøne med ærter francaise
BBQ marineret svinebryst med stegt majs, bacon og perleløg
Kalvetyksteg med nye gulerødder
Hollandaise med brunet smør og BBQ sauce
Pommes Anna og knust kartoffel
Tomatsalat med mozzarella
Ost med garniture, kiks og brød
Mazarin med sommerbær og hvid chokoladecreme
Gammeldags æblekage
Sæsonmenu
Forretter
Røget Laks dildpannacotta, akvavitskum og rugbrødschips
Kalvebryst peberrodsfløde og selleri
Oksehaleterrine maltjord, broccolicrudité og skilt estragonolie
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Helstegt oksemørbrad jordskokkepure, skorzonerrødder og timianglace
Stegt andebryst spidskål, rødvinssauce og saltede mandler
Confiteret svinebryst pigeonæble, saltbagte løg og sauce epices
Dessert
Ris panna cotta kirsebærsorbet og amarene kirsebær
Tonkaiscreme med karamelcreme og appelsin
Chokolademousse med hvid chokoladecreme og skyrsorbet
Sæsonbuffet
Røget laks med skorzonerrøder og blækmayo
Andeterrine med tyttebær og grønkål
Sprængt fasanbryst med pærechutney
Bagt kuller med jordskokker
Hopballe kylling med rodfrugter og timian
Svinebryst med æble og løg
Oksefilet med bagte rødder
Sauce Epices og okseglace
Stegte kartofler og kartoffelkage
Spidskålssalat
Ost med garniture, kiks og brød
Krydderkage med friskostcreme
Chokolade mousse med kirsebær
Brunch
Min. 20 couverter
Skyr og yoghurt
Mûsli og sprødt
Tørrede frugter
Scambled eggs med bacon og brunch pølser
Lun leverpostej med ristede svampe
Eggs Benedict med kold røget laks
Grøntsagstærte med salat og pesto
Charcuterie med garniture
Spejlæg med avocado og rugbrød
Varmrøget laks med stuvet spinat
Udvalgte oste med oliven og kiks
Pandekager med ahornsirup
Croissanter med og uden chokolade/nougat
Scones med marmelade
Nutella
Frisk frugt
Friskbagt brød og rugbrød
Smoothies
Juice
Kaffe, the og varm kakao
2 slags morgenbitter
Pris pr. person kr. 375.00
Børn fra 3 – 12 år (incl) kr. 190.00
Brunchbuffeten serveres kl. 10.30 - 13:30
Opgrader jeres brunch med et glas mousserende vin.
35 kr. pr. person
Natmad
Kartoffel-porresuppe med bacon og brød
Karrysuppe med kylling, grøntsager og brød
Gullaschsuppe med brød
Tarteletter fra Billund Bageri med høns i asparges (+10 kr.)
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Biksemad med spejlæg og bearnaise
Hotdog med alt hvad hjertet begærer
Pølsebord med ost og brød (+10 kr.)
Croissanter med 3 slags fyld (hønsesalat, skinkesalat og krebsesalat)
Pris pr. person
kr. 85.00
Det ekstra lille pift
Snacks til vekomstdrinken
35kr.
Sorbet (mellem forret og hovedret)
35kr.
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert)
95kr.
Alle 3 ovenstående ”lækkerier”
125kr.
Sødt til kaffen
Småkager
25kr.
Kransekage
35kr.
Chokolade
30kr.
Vine
Sammen finder vi det perfekte match
Vores mange års erfaring gør, at vi kan finde lige den vin der passer til maden og samtidig falder i jeres smag.
Vinen til maden er en lige så stor del som det tilbehør, der serveres.
Vi har vine i stort set alle prisklasser og sammen finder vi det perfekte match.
I kan naturligvis få lov at smage vinene, inden I tager en endelig beslutning.
Menupakkerne er som udgangspunkt inkl. vin.
Opgradering af vin…
Opgrader jeres selskabspakke med en ekstra god hvid- og rødvin, samt dessertvin.
Pris pr. person for opgraderet
vinpakke ad libitum 95 kr.
Spirituspakken
Det er også muligt at pifte selskabet op under dansen med vores spirituspakke.
Rom, Vodka, Gin og Whisky ad libitum i 3 timer.
Pris pr. person for spirituspakken
195 kr.
Forkælelse i Vinkælderen
I vores vinkælder emmer det af hygge og god stemning.
Lyset er dæmpet og nu er det tid til stor forkælelse. I får jeres egen tjener og her er plads fra 8 og op til 20 personer.
Menuen sammensættes af vores dygtige kokke, men der er natuligvis altid plads til dine ønsker.
Lad os sammen skabe en perfekt aften sammen med dine gæster.
Arrangementet varer fra 18 - 01.
All night menu
5-retters menu - 5 udsøgte vine - kaffe, sødt og avec
Pris pr. person 1.195 kr.
---
Når det skal være ekstra godt
6-retters menu - vin ad libitum - kaffe, sødt og avec
Pris pr. person 1.495 kr.
---
Når det skal være ren luksus
7-retters menu - vin ad libitum med ekstraordinære, udsøgte vine - kaffe, sødt, avec og cocktails
Pris pr. person 2.195 kr.
Kaffebord
3/2 Boller med smør (Smør-Selv)
Oste og pålægsfade med 3 slags pålæg
Hjemmebagt kringle & småkager
Kaffe – the - isvand
Pris pr. kuvert kr. 229,-
---
Kaffebord 2
2 stk. Højtbelagt smørrebrød
Hjemmebagt kringle & småkager
Kaffe – the - isvand
Pris pr. kuvert kr. 249,-
---
Kaffebord 3
2 store tarteletter med høns i asparges
Hjemmebagt kringle & småkager
Kaffe – the - isvand
Pris pr. kuvert kr. 239,-
---
Tilkøb af Lagkage i stedet for Kringle
35,- pr. kuvert
Evt. vin, øl og sodavand afregnes efter forbrug.
Festarrangement | Menu 1 | Menu 2 | Menu 3 | Menu 4 | Menu 5 |
Den klassiske 3-retters menu eller Klassisk buffet | x | x | x | x | x |
Duge, servietter, lys og blomster | x | x | x | x | x |
Valgfri velkomstdrink | x | x | x | x | |
Kaffe og The med sødt | x | x | x | x | |
Vin, fadøl og vand ad libitum under middagen (4 timer) | x | x | x | x | |
Avec til kaffen (cognac eller likør) | x | x | x | ||
Natmad | x | x | x | ||
Vin, fadøl og vand ad libitum efter middagen (3 timer) | x | x | |||
Spiritus efter middagen (rom, vodka, gin, Breezer m.m.) | x | ||||
Kuvertpris | kr. 495,- | kr. 895,- | kr. 995,- | kr. 1095,- | kr. 1295,- |
Tillæg til menupriser pr. person:
Opgradering fra Den klassiske 3 retters menu eller Klassisk buffet til Sæsonmenu eller Sæsonbuffet.
kr. 100.00
Ekstra ret. 4 retters menu
kr. 85.00
Sorbet (ganerenser) mellemret
kr. 35.00
Opgradering af udvalgte vine
kr. 95.00
Sprøde snacks til velkomst
kr. 35.00
Kransekage
kr. 35.00
Småkager
kr. 35.00
Sprøde snacks på bordet efter middagen
kr. 35.00
Frit valg af 3 cocktails
(Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Margarita m.m.)
kr. 100.00
Ekstra time (udover 4 timers eller 7 timers arrangement)
kr. 75.00
Selskaber under 15 gæster, betaler 1500 DKK i lokaleleje, hvis man ønsker at sidde i eget lokale.
Der betales ikke for lokaleleje ved en mindehøjtidelighed.
På helligdage betales et ekstra servicegebyr på 50 DKK, pr. person, til dækning af helligdagstillæg til vores personale.
Kontakt vores Restaurant for yderligere information eller bestilling på:
Overnatning
God nattesøvn & morgenmad er et must!
Vi har dejlige komfortable værelser til jeres overnattende gæster - incl. stor morgenbuffet dagen derpå. Ring gerne og forhør om pris.
Hvis det er bryllupsfesten, som vi er så heldige at få lov til at fejre med jer, er der et gratis værelse til brudeparret.